Flot kamp af U10 piger

Søndag skulle U10 pige B igen i kamp mod HH90, som de i sidste weekend spillede lige op mod 7-7, så det var nogle spændte piger der mødtes ved Struer Energi Park.
Vi har snakket meget om, at vi er et hold, og at vi skal spille sammen som et hold – også når/hvis vi kommer bagud. Det beviste pigerne også i dag, for vi vidste det kunne blive en svær kamp, når vi så på resultatet fra sidste weekend.
I 1. halvleg fulgtes holdene godt ad, og det var tydeligt at der var nogle ting i forsvaret som ikke helt fungerede. Struer kunne være glad for en Maria i målet, som havde nogle flotte redninger, og holdte HH90 nede på 4 scoringer i de første 20 min.
Struer dækkede meget offensivt, hvilket både kostede nogle mål til modstanderen, men også gjorde at vi fik erobret bolden flere gange. Desværre var der nogen tvivl i forsvaret ved indløb, som Struer ikke helt formåede at få dækket ordentlig op for.
2. halvleg startede meget bedre. Pigerne havde lyttet på trænerne i halvlegen og alt så helt anderledes ud. Emilie ligger ud med hele 3 flotte mål i starten, og vi kommer foran med 8-4. Struers forsvar fungerer godt, der bliver snakket sammen, og alle tager godt ved modstanderne, og vi holder dem fra at få scoret i de første 11 minutter. Rigtig flot forsvar.
Alle forsøger at skyde på mål, og det er dejligt at se, at vi spiller sammen som et hold. Flot spil fra Maria i målet. Kampen ender med en flot sejr på 11-5.

Målscorere: Emilie 5, Cecilie 3, Ingeborg 2, Julie 1.