Hjerm vandt igen over Struer.

U14 drenge 2 fra Struer Håndbold måtte for anden gang på 7 dage se sig besejret af Hjerm FIF. Struer holdet var temmelig smalt til søndagens kamp, men udlægget var meget jævnbyrdigt. De store Hjerm spillere knoklede på, men Struer drengene stod imod efter bedste evne. De røde var et enkelt mål efter, da der var spillet 14 minutter, men da uret rundede 15 minutter udlignede Tobias fra stregen. Halvlegen sluttede med en Hjerm scoring til 8-7, hvor 2 af Struer spillerne desværre blev løbet ned. Den tynde bænk begyndte at sætte sine spor i en til tider temmelig fysisk spillet kamp. Således måtte målvogter Rasmus Andersen iføre sig en rød trøje og spille i marken. Da målvogter William blev ramt i hovedet, måtte Oliver med ømt knæ stille sig ind i målet. Det lyder som opskriften på et stort nederlag, men alle mand kæmpede med det de kunne. Det lykkedes at holde snor i Hjerm, men forhindre en fortjent hjemmesejr kunne vi ikke. Stor ros til alle mand. Kampen var et tydeligt tegn på, at håndboldspillere kan udvikle sig og vokser med ansvar. Vi ser frem til næste kamp på søndag.