U14 drenge med kontrolleret indsats

U14 drenge 1 kunne søndag eftermiddag sætte yderligere 2 points ind på kontoen efter en sikker sejr over Vinderup. De to hold har gennem årene spillet en del spændende kampe mod hinanden, men i søndagens kamp, var der klasseforskel.
Struer drengene er efterhånden blev spillet sammen, og er gode til at finde hinanden på banen. Forsvaret sørgede for at holde Vinderup spillerne på afstand og Emil stod en rigtig god kamp i målet. Vinderup kom foran 1-0 men ved halvleg havde Struer bragt sig foran med 6-2. Billedet forsatte i anden halvleg, hvor Struer spillerne også fik prøvet at spille på nogle alternative positioner på banen. Kampen endte med en sikker sejr til Struer Håndbold på 13-6 og et selvtillidsboost inden vi skal på besøg i Thyborøn på lørdag.