Struer tabte vigtigt skridt

3. Division damer fra Struer Håndbold løb lørdag eftermiddag ind i et rigtig træls nederlag på udebane til Rækker Mølle. Nederlaget var en af de tunge, da Struer måtte overlade førstepladsen til Rækker Mølle, og ikke mindst på grund af spillet som Struer leverede.
Kampen startede meget nervøst med rigtig mange tekniske fejl fra begge sider, dårlige afslutninger og meget få mål.
Efter 15 minutter var Struer foran med 4-3 efter at Sille Qvistgaard have lukket rigtig godt af i målet. Herefter satte Rækker Mølle spillet op i andet gear, og Struer Håndbold kom til at hænge efter. I begge ender af banen, havde Røkker Mølle mere fart i benene og udviste et større overblik. Forsvarsmæssigt spillede Række Mølle klogt, og lokkede gang på gang Struer spillerne i blindgyder. Hjemmeholdet kunne fortjent gå til en pauseføring på 13-6.
I starten af anden halvleg fik Struer et lille håb om et comeback, da der blev hentet et par mål, men det virkede som om, Struer lejren ikke var tilstede. Rækker Mølle udviste en del mere initiativ og figthervilje, som bevirkede, at hjemmeholdet kontrollerede kampen.
En rigtig dårlig dag på kontoret resulterede i en fortjent hjemmebane sejr på 25-18
Nederlaget betyder, at Struer Håndbold overlader puljens førsteplads til Rækker Mølle, men holder stadig fast i 2. plads - en position der skal forsvares, når holdet søndag møder RSU Ringkøbing på udebane.