Storsejr til herrerne

Struer Håndbolds herrer fik søndag eftermiddag en storsejr over Vemb FS på 25-15.
Struer fik en god start på kampen, men i de første 15 minutter formåede spillerne bare ikke at score på de chancer de fik. Efter 15 minutter fik Struer anderledes styr på tingene, og de efterfølgende 30 minutter afgjorde kampen. Struer dækkede godt op og hjemvendte Henrik Storringgaard tog godt fra i målet.
En yderst velspillende Anders Øster gjorde ondt på Vembs forsvar. Med 15 minutter tilbage var Struer foran med 22-9 og kampen var reelt afgjort.
Struer Håndbold tabte de sidste 15 minutter med 6-3, men kunne alligevel tage fra Vemb med en sikker sejr. Sejren kom i hus på en kollektiv indsats, hvor folk stod sammen i bussen.

Næste kamp er lokalopgør den 22.10 kl. 13.50 mod Langhøj.