Premieresejr til U10 piger Hold 2

U10 Piger, hold 2 startede deres turnering mod NNFH Lemvig. Pigerne var noget spændte inden kampen, da de havde tabt mod selvsamme hold 1-10 i forturneringen.
Pigerne kom rigtig godt fra start, og fik hurtigt scoret 2 mål. De to mål gjorde kampgejsten rigtig høj. Pigerne var rigtig gode i forsvaret og målmændene tog nærmest alt - selv det ene straffekast, der var i kampen.
Alle piger kæmpede sammen og spillede i højt gear i første halvleg, hvor Struer Håndbold gik til pause 6-1. I anden halvleg gik pigerne lidt ned i tempo, da trætheden begyndte at sidde lidt i kroppen - men igen fik de kæmpet i forsvaret og holdt målene ude af eget net. Anden halvleg blev også vundet, og Struer Håndbold endte med at vinde første turneringskampe med 7-1