Ny sejr til 3. division damer

Struer Håndbold spillede søndag en spændende kamp i 3. division efter en fin optakt på turneringen.
Modstanderen fra Silkeborg IF stiller i år med et fint hold, som tør byde ind med spændende offentsivt forsvarsspil samt en sammenspillet trup, der kører mange angrebsåbninger.
Kampen var temmelig lige gennem første halvleg, men med Struer Håndbold som det toneangivende hold. Silkeborg skulle kæmpe noget mere for sine scoringer. I anden halvleg skruede hjemmeholdet op for trykket og kørte efter en god anden halvleg Silkeborg trætte. Med små 10 minutter igen trak Struer Håndbold for alvor fra, og kunne sikre sig en sikker 27-22 sejr.
Struer Håndbold kunne i søndagens kamp byde velkommen tilbage til Mia Høgh, der har været væk i mere end en sæson. Et rigtig fint comeback til Mia Høgh, der med sit målrettede spil satte 3 scoringer og gav flere målgivende assists. I tilkøb kunne Mia Høh gå fra banen med et stort blåt øje som minde om den første kamp i Struer Energi Park.
Der blev fejdet over hele linjen af Struers damer. Spillerne udviser en lyst og energi til at kæmpe for hinanden. En perfekt start med 2 sejre som må lokke endnu flere tilskuere til de næste kampe. De tilskuere der overværede kampen søndag var godt underholdt og skabte en god ramme om kampen.
Søndag spiller Struer Håndbold et tidligt topopgør mod Østbirk IF. De to hold er to af 3 hold, der har maksimum point i puljen. Kampen spilles på udebane kl. 16.15.