U14 2 division spillede ærgerligt uafgjort

Søndag drog Struer FH's dygtige u14 2. div piger til Skjern, og skulle møde Skjerns ubesejrede hold.

Pigerne startede med bål og brask og i de første 40 min af kampen spilledes det flotteste håndbold de har spillet i denne sæson.

Elizabeth stod fantastisk og tog mange svære skud fra de hårdt skydende Skjern spillere. Forsvarsspillet stod massivt,- selvom der dog er plads til forbedring i forhold til at dække stregspilleren. Angrebspillet flød let uden tekniske fejl og pigerne gennemførte med sikkerhed og mange mål til følge, de angrebsåbninger som er blevet trænet i træningstiden. Træneren var ved at eksplodere af stolthed, da pigerne bragte sig foran med hele 7 mål i starten af 2 halvleg

Men Efter 40 min var det desværre slut med det overlegne håndboldspil. Efter pigerne er rykket op i 2 div, skal de som noget nyt spille hele 50 min, og det virkede til, at deres kræfter slap op, da de passerede det gammelkendte slutfløjt i det 40 tyvende minut. Skjerns højre back fik pludselig gang i sit spil og brugte sin store fysik til at mase sig igennem vores forsvar, og Struers piger holdt op med at score på de åbne chancer som stadig blev produceret. Derudover sneg de tekniske fejl sig ind i spillet og med en flot fight fik Skjern kæmpet sig tilbage i kampen med en vanvittig slutspurt. Slutresultat 20 – 20.

Utroligt ærgerligt, - men vi tager dem på hjemmebane,- for nu skal der i den næste tid trænes forsvarsspil og kondition.