Ny sejr til 3. division damer

Søndag eftermiddag tog SRH imod Team Helle i Bremdal Hallen.
I SRH lejren havde fokus gennem hele den sidste træningsuge, været på at stå sammen som et hold og at få noget mere gang i benene.
I optakten blev der snakket om at være klar fra start og vigtigheden af at stå godt i forsvar. Disse to ting blev opfyldt til fulde.
Da der var spillet 19 minutter, var SRH i front med 7-1 - et forspring der burde have været 15-1 når man ser på brændte 100% chancer.
I 1. Halvleg fik SRH brugt hele bænken, og spillerne stod knaldgodt i forsvaret. Da der blev fløjtet til pause var føringen på 11-6.
I pausen gik snakken på at blive ved med at gøre de ting der blev gjort rigtigt og ellers fortsætte det gode spil.
2. halvleg blev en noget rodet omgang hvor SRH blev ved med at brænde de mange store chancer som de spillede sig til Midtvejs i halvlegen kom Team Helle op på 16-16, hvorefter SRH fik slået koldt vand i blodet og fik sat nogle gode angrebsaftaler op afsluttet med sikre scoringer. Samtidig steppede forsvarede også lidt op, og på den måde lukkede SRH kampen med et par minutter tilbage slutstillingen blev 21-19. Et resultat der burde have været væesntlig større, men trods alt en sejr og 2 points.
Struer-Resen Håndbolds nye træner Jesper Søgaard havde efter kampen roser til specielt Anne Korsgaard, Mathilde Nygård og Sille Qvistgaard i målet.