Flot opbakning til topkamp i 3. division.

Struer Energi Park summede af liv søndag eftermiddag. Struer Håndbold benyttede sidste hjemmestævne før jul til at markere navneskiftet fra Struer FH til Struer Håndbold. Alle medlemmer var kaldt i hallen, og kulminationen var 3. divisions topkamp kl. 17. Den nye opvisningshal var næsten fyldt med forventningsfulde tilskuere, der skabte en flot ramme om kampen. Der var indløb af klubbens U7 og U8 spillere, og masser af ungdomsspillere med trommer og klappere. Op mod 400 tilskuere havde fundet vejen til Struer Energi Park.
Selve kampen var et opgør mellem Struer-Resen Håndbold og Tarm-Foersum. Vinderen ville hægte sig på toppen af rækken til julepausen, mens taberen ville ryge ned i midterfeltet.
Starten af kampen gik ikke hjemmeholdets vej. Struer-Resen havde svært ved at dæmme op for udeholdets hurtige centerspiller, som førte an i en hurtig føring til gæsterne fra Tarm Foersum. I den modsatte ende af banen sled og slæbte Struer-Resen for at komme frem til kvalificerede afslutninger. Det lykkedes ikke rigtigt, og de afslutninger det blev til, blev ofte misbrugt.
Hjemmeholdet havde det rigtigt svært i de første 30 minutter mod et hurtigt spillende Tarm Foersum hold, hvor de toneafgivende spillere har en fortid som 1. divisions spillere i netop Tarm. Stillingen ved halvleg var 10-19, og man havde svært ved at se, at hjemmeholdet skulle komme tilbage i kampen. Målsætningen fra trænerstaben var da også, at man skulle gå ind og vinde 2. halvleg, så man kom fra kampen, med skindet på næsen.
Struer-Resen fik en rigtig god start på 2. halvleg og mindskede i løbet af de første 5 minutter Tarm-Foersums føring til 5 mål. Den gode start gav blod på tanden, og hjemmeholdet begyndte at gå efter sejren. Simone Salskov spillede sin bedste kamp til dato med scoringer bagfra og gode gennembrud. Tarm-Foersum valgte derfor at mandsopdække Simone Salskov i lange perioder af 2. halvleg. Mandsopdækningen skabte plads til Anne Korsgård som scorede 8 rene mål i 2. halvleg. Struer-Resen havde kontakt mod slutningen af kampen, og man begyndte så småt at øjne et point eller to. Med et minut igen var afstanden et enkelt mål. Desværre brød udeholdet igennem til scoring. Struer-Resen var lidt for lang tid om at komme til afslutning i de sidste angreb, så en sidste scoring af Anne Korsgård kunne ikke vriste pointene fra Tarm Foersum, der var kampen 28-27.
Selvom det blev til et nederlag, var der stor ros til alle spillere på Struer-Resens hold for at komme godt igen efter en skidt 1. halvleg. Alle spillere rykkede sammen i bussen, da det virkelig brændte på. Holdet går nu til julepause på en 6. plads i en utrolig lige række. 5 point skiller 2. pladsen fra 9. pladsen.