God kamp af U18 piger

Årets første kamp for U18 piger foregik i de nye dejlige omgivelser i Struer Energi Park. Der ladet godt op til kampen som alle havde glædet sig til - efter mange træningstimer.
Kampen stod mod Idom/Råsted, som er et godt hold at møde. Begge hold startede lidt forsigtigt og nervøst, men Struer-Resen Håndbold fik mest hold på deres nerver i starten, og bragte sig foran med 5-1- Idom-Råsted kom med igen, da SRH begyndte slappe en smule af, og begge hold fulgtes af til pausen med en lille føring til Struer-Resen Håndbold på 9-7.

2 halvleg begyndte SRH igen bedst, og kæmpede sig hurtig i front med 5 mål. En føring som de bevarede i store dele af 2 halvleg. Midt i kampen begyndte det igen at tippe over til Idom-Råsted, da Struer-Resen Håndbold ikke udnyttede 2 gange, de var i overtal. Da SRH omvendt kom i undertal, kunne de ikke holde Idom fra at komme meget tæt på. Da der manglede 2 minutter tilbage på halvuret var der kun 1 mål til forskel mellem de to hold.  Med et godt opsat angrebsspil sluttede Struer-Resen Håndbold af med at score 25 sekunder før slutfløjtet, og sikrede sig dermed sejren.  Idom-Råsted fik pyntet på resultatet og kampen sluttede med en sejr på 17-16 til Struer-Resen Håndbold.

Alle spillere kæmpede fantastisk og alle havde del i denne sejr. Meget positivt, at spillerne holdte hovedet koldt i de afgørende minutter af kampen