1 point til serie 1 damer

SRH serie 1 damers første turneringskamp i år, blev spillet i Lemvig tirsdag aften, og hvem skulle have troet det skulle ende med en gyser!
SRH har ikke trænet sammen endnu, da holdet først endeligt er kommet på plads dagene op til tirsdagens kamp, men rutine og fighter vilje skulle vise sig at give holdet et rigtig godt udgangspunkt for kampen.
1. halvleg startede ud med to hold der begge stod godt i forsvaret, og havde knap så skarpe afslutninger. Og efter 8 minutter står den 0-3 til SRH, som fik gang i scoringerne og havde dobbeltmur med et rigtig godt forsvar og en super målmand. SRH falder i koncentration og det udnytter Lemvig med en del kontramål og kommer op og puster SRH i nakken med stillingen 6-6.
SRH havde under kampoplægget planlagt at bruge de første 10 minutter af kampen til at løbe med Lemvig. Men måske de havde misforstået træneren, da holdet først begynder at løbe med Lemvig de sidste 10 minutter af første halvleg, som slutter med stillingen 7-10 til SRH.
2. halvleg fortsatte med føring til SRH, som fuldstændigt styrer kampen, både med flotte mål udfra, gennembrud og flotte indspilninger til stregen. Trods manglende kendskab til hinanden, må man sige at SRH spillede en rigtig flot kamp. Dog begynder pusten lidt at dale og Lemvig får igen udnyttet det med kontra. Selvom Linda får taget godt fra i målet, får Lemvig indhentet SRH, og de sidste minutter af kampen blev utrolig spændende. SRH brænder desværre nogle store chancer og Lemvig får scoret et flot (heldigt) mål i sidste sekund, så stillingen endte 17-17.
SRH spillede en flot kamp, som de godt kan være stolte af, når man tænker på at det var første gang de spillede sammen. Og selvom de var ærgerlige, var SRH nu overordnet set tilfredse med point.
SRH serie 1 damer, spiller allerede igen torsdag d. 6. oktober kl 20.00 i Struer hallen 1 mod Mejrup-Hvam 2.