Fantastisk fight gav desværre ikke point

Struer FH's u10 drenge skulle søndag forsøge at skaffe sæsonens anden sejr, da de tog imod et fysisk stærkt Bøvling hold, på hjemmebane.

Struer FH startede lidt nervøst og havde svært ved at dæmme op for Bøvlings skytter. Og da Struer drengene også havde svært ved at putte bolden ind i angrebet, gik Struer FH til pause bagud 1-6.

Efter pausen var det er anderledes tændt og aggressivt hjemmehold, som gik på banen. Forsvaret stod rigtig godt og drengene kæmpede herodisk for hindanden og når endelig udeholdet kom til  afslutninger, så tog Niklas nærmest alt inde i målet. I angrebet steppede hjemmeholdet også op, hvilket betød og i slutningen af kampen var Struer FH kun bagud 7-8, samtidig med at de havde flere chancer for at udligne. Desværre gav hjemmeholdets fight ikke point på kontoen, da 7-8 blev kampens resultat, men samtlige spillere skal have stor ros for en fantastisk holdindsats.