Super fight og 1 point

U12 pige 2 fra Struer FH var på hælene i første halvleg i søndagens kamp mod Bøvling-Tangsø.
Forsvaret var ikke klar fra start, og der blev ikke byttet rigtigt af. Nadia Rank stod en rigtig flot første halvleg i målet, og var stærkt medvirkende til, at holdet kun var bagud med 4-9 ved pausen.
I anden halvleg vågnede Struer pigerne for alvor op. Forsvaret begyndte at tackle af, og i angrebet begyndte sammenspillet og løbebanerne at fungere. Flere gange kom SFH igennem til scoring efter flot opspil.
Langsomt men sikkert kom SFH ind i kampen igen. I de sidste minutter var de to hold helt lige. SFH havde chancen i det sidste angreb for at snuppe sejren, men det blev til et retfærdigt uafgjort resultat. SFH vandt 2. halvleg 6-1 og kampen sluttede derfor 10-10.
Super indsats af hele holdet, hvor alle spillere bød rigtig flot ind.