Storsejr i pokalen

Så blev det også Struer fhs U14 A pigers tur til at deltage i VFC-turneringen. Kampene er vind eller forsvind kampe. Pigerne fra Struer skulle møde Ringkøbings piger, som ligger i toppen af deres B række, men det skal man ikke altid undervurdere. Kampen starter lidt sløvt ud for Struers piger, som får lavet mange tekniske fejl, mange skud på stolper og har smidt alle de faste aftaler ud af hovedet. Og så hjalp det heller ikke helt på humøret at Jasmin Canute, desværre får et vrid i foden. Trænerne får dog ro på holdet, og pigerne begynder at tage sig sammen i begge ender. Heldigvis for Struer laver Ringkøbing også mange tekniske fejl, dog får de lavet enklte flotte mål. 1. halvleg slutter 3-8. Efter en god pep-talk i pausen begynder Struers piger at leve op til deres sædvanlige spil, og flotte skud udefra og super gode fodfinter, bliver skudt i kassen. Kampen ender 8-17. Ingen køn kamp, men en velfortjent sejr. Der ventes spændt på hvem de næste modstandere bliver.