To flotte sejre til Struers U10 Pige C, hold 2

Resen KFUM – Struer FH 2 0-21
Struers U-10 piger i har i ugens løb spillet 2 kampe, der begge blev vundet overbevisende. Torsdag var struerpigerne på besøg i Toftum-hallen, og her blev det til en storsejr på 21-0. Struer sad på alt i kampen, og selv om der blev flyttet meget rundt på pladserne viste pigerne flot håndboldspil. Der blev scoret mange flotte mål, og Julie og Line formåede at holde buret rent hele kampen.

Struer FH – Tjørring IF 11-3
Søndag tog pigerne imod gæsterne fra Tjørring, som er det hold, der kunne true pigernes chance for at gå videre til kredsmesterskaberne. Pigerne var tændte fra start og forsvaret stod godt, mens Sara var en sikker sidste skanse i målet. Angrebsspillet var mere nervøst og pigerne havde ikke helt tålmodigheden til at afvente chancerne. Christina fandt dog et godt sted at skyde målmanden og SFH kunne gå til pause med føringen 4-2.
Anden halvleg kørte noget bedre for pigerne og stille og roligt øgede de føringen til slutresultatet 11-3. En flot kamp af pigerne, hvor de spillede fornuftigt og leverede en god indsats. Holdet er nu kun en enkelt sejr fra at ngå videre.

Holdene bestod af: Sara Mygh, Cecilie Thomsen, Natalie Buskkjær, Sille Lyhne, Julie Nielsen, Line Ravn, Christina Grimstrup, Camilla Wøldike, Emma Carlsson og Emma Poulsen.