Første sejr til Struer FH´s U18 piger

Søndag eftermiddag spillede Struer FH´s u18 piger sæsonens første hjemmekamp. Og gæsterne var fra Ilskov IF. Gæsterne havde vundet deres to første turneringskampe og hjemmeholdet havde deres to kampe, så man kan siden at det var top mod bund denne søndag i Struer Hallerne.
Struer har i de første kampe spillet en kanon 1 halvleg og tabt kampene i 2 halvleg, så opgaven i dag var at spille to lige gode halvlege,  og dette lykkes.
Hjemmeholdet havde lagt meget fokus på forsvarsspillet og det var ikke dårligt. Gæsterne fra Ilskov havde det svært mod det stærke forsvar, som bare tog fat og gjorde det svært at være skytte fra gæsterne. Struer havde også en målmand som bare tog alt og ikke mindst 3 straffekast i første halvleg af 3 mulige. Ilskov er et godt hold og hjemmeholdet skulle virkelig være på dupperne i hele tiden, for ellers ville gæsterne tage overtaget og vinde kampen. Men de to hold spillede en god gang håndbold og blot et kvarter inde i kampen stod der kun 1 – 1. Dette resultat fortæller bare at det to hold havde det svært i angrebet og det var nogle gode forsvar man stod over for. Pause stillingen var 4 – 3 til Struer FH.
I pausen blev der i hjemmeholdets omklædningsrum talt meget om, at man skulle kæmpe ligeså meget som i første halvleg, og undgå at lave dumme fejl. Men de første 10 min af anden halvleg var bare noget møj, men så hev de sig op igen. Mål afstanden mellem de to holde var ikke mere end 1 mål, da man fuldes godt ad, men da Struer kom i undertal et par gange i anden halvleg, så vandt de overtals perioden  og kunne dermed komme foran med 3 mål og dermed var kampen næsten vundet. Gæsterne fik dog scoret til slut stillingen på 10 – 8 til Struer FH.
Hjemmeholdets helt store spiller var målmanden Pernille Nørskov, som bare var den levende plankeværk, og tog alt hvad hun skulle og mere til.

Struer FH – Ilskov IF   10 – 8