Menu Menu

Referat generalforsamling 2010/2011

Generalforsamling den 28. april 2011 i Struer FH
Som afslutning på sæsonen 2010/2011 har der været afholdt generalforsamling.

1. Aftenen startede med at vælge en dirigent (Erik M. Nielsen) som kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

2. Beretning v/Formand Hanne Engtorp
Sæsonen 2010/2011 er nu gået – på både godt og ondt. Her tænker jeg på klubbens sportslige resultater, sponsorer og udvalgenes arbejdsvilkår.
Vi startede året med en ny bestyrelse med Peter Johannesen, Birthe Nielsen og mig selv. Mit første år som formand for Struer FH. Der er mange ting at gøre som formand og intentionerne har været gode. Dog rækker tiden ikke altid til alle de planer og ønsker jeg har. Vi i bestyrelsen har nemlig haft mange planer i år. Men først og fremmest ville vi prøve at gøre klubben til en god klub at komme i. Vi ville fremme klubånden. Det syntes vi ærligt talt den trængte til. Vi ville og vil stadig være klubben de unge mennesker vil spille i.
Hvorvidt det er lykkedes, ved jeg ikke helt, men jeg ved vi er på vej.
Vores 3 udvalg har haft svære vilkår at arbejde under. Her tænker jeg mest på de antal mennesker der har skullet løfte opgaverne. Dem har der ikke været for mange af.
Sponsorudvalget har været helt intakt og opgaverne er blevet løst. Selvom det har været en udfordring at tegne og gentegne sponsorater, er det alligevel lykkedes. Det skal I have tak for. Det lykkedes også at tegne ny kontrakt med Intersport til vores opstartsstævne hvert år i september. Danske Bank valgte nemlig at trække sig som sponsor efter 31 år.
Det var noget af et slag. Men heldigvis sagde Intersport ja, så fremadrettet vil vores stævnet stadig bestå – bare under navnet Intersport cup. Jeg vil gerne i samme forbindelse takke samtlige af vores sponsorer i klubben. Uden jer kunne vi ikke drive Struer FH.
Vores sportsudvalg har haft svære betingelser. Der har simpelthen manglet arbejdskraft, hvorfor bestyrelsen har måttet tage meget over. Det er en af de ting vi nu arbejder på at få løst til næste år. Der er dog blevet arbejdet med en del. Her kan jeg nævne, sommer træning der starter på tirsdag for de hold der har lyst, træneransættelser – seniorafdelingen
er på plads, Ny u/18 træner Søren Toft som jeg i denne forbindelse gerne vil byde velkommen endnu engang til klubben. Jeg ved Søren har store ambitioner med disse piger, de fleste trænere til ungdomsholdene er ligeledes på plads. Dog mangler vi stadig på enkelte hold. Personligt arbejder jeg pt. med at få et samarbejde med Hjerm på specielt U/14 og U/16 piger og drengeholdene op at stå. Men mangler en tilbagemelding fra dem.
Herudover arbejdes der lige nu på en opstarts week-end for ungdomsholdene. Som I kan høre, sker der trods alt meget.
Informations og aktivitetsudvalget – trods manglende folk er det alligevel lykkes at afholde Danske Bank cup, Juleafslutning senior og ungdom, Familiebanko i Struer Hallen i samarbejde med SB, hvor små 700 deltog. Vi havde håbet på et noget større overskud end det vi fik, men det vil Jørgen senere komme ind på. Herudover fik udvalget sørget for – selvfølgelig med hjælp fra forældre og spillere uddeling af telefonbøger. En årlig tilbagevendende begivenhed som klubben har en okay indtægt på. Vores kanon gode tur til Damernes EM i Gigantium i Aalborg. 2 busser af sted med spillere, forældre, udvalgsmedlemmer osv. Vi havde håbet på flere deltagere. Men os der var af sted havde en fantastisk tur. Der blev malet dannebrog i ansigterne, sunget slagsange og Danmark bankede Spanien ud af banen. Så bedre kunne det jo ikke blive. Der er også blevet afholdt afslutning her i april for både ungdom og senior. Hos seniorne var der ikke stor tilslutning, men trods det havde vi en god aften. Der blev uddelt de tradionelle pokaler:

Årets træner, som blev Hans Jørgen SvolgaardÅrets SFH`er som blev Allan Lund SørensenÅrets Spiller damer Trine GrundahlÅrets Spiller herrer Morten Kongenssgaard

I ungdomsafdelingen havde udvalget inviteret til Street Håndbold Event, hvilket blev taget rigtigt godt imod af spillerne. Også her blev der uddelt pokal til årets talent. Det blev Ditte Kvistgård.

De sportslige resultater har været meget svingende. Ungdomsafdelingen har generelt klaret sig godt. Vi har haft 3 u/10 pige hold til kredsmesterskaber. Ingen vandt dog, men klarede sig fint. Vores U/10 AA piger vandt Skjern cup. Vi har i øvrigt 4 U/10 pigehold i klubben.
U/14 drengene rykkede fra B til A efter jul. Her måtte de dog erkende sig slået.
U/18 pigerne blev kredsmestre og blev fejret på behørig vis til vores afslutningsfest.

På seniorsiden har vi haft en lidt trist sæson. Serie 1 herrer er rykket ned i serie 2. Serie 1 damer er ligeledes rykket ned i serie 2. Det har ikke været målet, men træningsfliden har ikke været stor og desværre hænger træning og resultater jo tæt sammen. Vi håber, at de næste år kan rette op på det.

Så har vi jo også vores 2 udviklingshæmmede hold. De har gjort det godt. De spiller en lidt anden form for turnering. Struer FH var vært ved deres turneringsafslutning. Der var ca. 160 spillere der spillede glad og godt håndbold i Struer Hallerne. Masser af tilskuere, herunder ikke mindst TV midt/vest som har lavet en hel udsendelse omkring dette stævne.
Det sendes den 5.maj til jeres orientering. Det sluttede af med fællesspisning i hallen og uddeling af medaljer. Struers førstehold vandt turneringen. Tillykke med det.
Jeg vil slutte af med at sige tak til trænere, holdledere, udvalgene, kasserer Jørgen Abildtrup og til bestyrelsen for det store arbejde og de mange timer I hver især har brugt i denne sæson. Herudover skal der også lyde en stor tak til alle andre frivillige – det gælder, spillere, forældre og øvrige frivillige. Også tak til Struer Hallernes personale.
Nu håber jeg ikke jeg har glemt nogen.
Der var ingen kommentarer til Hannes beretning.

3. Regnskab
Regnskabet blev fremlagt af kasserer Jørgen Abildtrup.
Årets resultat - et minus på 14.435kr
Regnskab vedlagt.

4. Indkomne forslag - ingen

5b. Ulige år: Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer
Peter Johannesen - genvalgt
Birthe Nielsen - genvalgt

6a. Valg af revisor (2 år)
Ib Poulsen - genvalgt

6b. Valg af revisorsuppleant (1 år)
Søren Christensen - genvalgt

7. Eventuelt
Listerne over hvad de forskellige udvalg tager sig af skal opdateres, det kan måske hjælpe med til at finde nogle flere der vil hjælpe.
Som sædvanlig var der ikke ret mange til generalforsamling, forslag om at sende sedler med ungdomsspillerne hjem med opfordring om at møde op.

Bestyrelsen ser herefter således ud:
Formand Hanne Engtorp (2012)
Bestyrelsesmedlem Peter Johannesen (2013)
Bestyrelsesmedlem Birthe Nielsen (2013)
Revisorer Eigil Christensen (2012)
Ib Poulsen (2013)
Revisorsuppleant Søren Christensen (2012)