U10 pige A - Nederlag på udebane

Struer FH U10 pige A spillede søndag på udebane mod Holstebro. En kamp der var set frem til med spænding, men desværre blev kampen aldrig rigtigt spændende.

Holstebro var konstant et skridt foran Struer pigerne i både angreb og forsvar. Struers ellers normalt solide forsvar, fungerede denne søndag slet ikke, og Holstebro kunne gang på gang spadsere lige igennem forsvaret. I angrebet fungerede spillet heller ikke for Struer, og tabte bolde og brændte chancer betød at Holstebro var foran 7-4 ved pausen.
2. halvleg blev desværre ikke meget bedre for Struer pigerne, og det endte med et nederlag til Struer på 9-16.

Holdet bestod af: Signe Birk, Sofie Mygh, Lærke Buurgaard, Thea Skovsbjerg, Emma Højris Brink, Laura Linde Pedersen, Emma Balle og Caroline Jahnsen