Flot kamp trods nederlag

U10 drenge 1 fra Struer FH havde inden sidste kamp sikret sig 1. pladsen, og dermed oprykning til A rækken efter jul.
I puljens sidste kamp skulle et afbudsramt hold ,forsøge at vinde over rækkens  nr 2 fra Herning Gullestrup.

Præcis som i sidste søndags kamp mod Herning, blev det en kamp mellem nogle fodfinte stærke Herning folk, og et Struer hold, der gerne vil afslutte ude bagfra.
Struer FH fik en rigtig god start på kampen og bragte sig foran 4-1. Både Mikkel og Sebastian scorede fra fløjpositionerne, så der blev scoret mål fra alle positioner på banen i dag.
Herning fik udlignet til 5-5 midt i første halvleg og kampen bølgede fre mog tilbage. Herning kom igennem til mange afslutninger, men Lucas stod en god kamp i målet. Han kunne desværre ikke forhindre, at Herning bragte sig foran 8-6 inden halvleg.

Struer spillerne kæmpede godt, og forsøgte at tackle af på de gennembrudsstærke spillere. Alle angreb fra Herning var på gennembrud, de havde ikke et eneste skud ude bagfra. Struer kom på uafgjort 8-8 , men så bragte Herning sig foran 11-8 og man fornemmede, at kampen havde fundet en vinder. Struer spillerne ville det anderledes ogkæmpede videre. Gode mål af Eskild og Mikkel bragte spænding tilbage i kampen.
Desværre måtte vi se Henring løbe med begge point i dag, da kampen sluttede med en sejr på 12-11 efter en spændende afslutning.

Tirsdag spiller holdet ræningskamp mod Lemvigs A hold, før vi slutter med juleafslutning på torsdag. Vi glæder os allerede til turneringen går i gang igen i det nye år.