U14 pige B kæmpede forgæves

Struers U14 piger var søndag på en svær opgave på udebane mod Vemb.
Pigerne var ramt af afbud til søndagens kamp, og måtte tage afsted uden udskiftere, så det var en hård opgave for alle 7 piger.

Struer pigerne kæmpede igen det bedste de kunne, men denne søndag var Vemb bare en tand bedre end Struer. Struer pigerne havde svært ved at score på den godt spillende Vemb målmand, selvom pigerne spillede sig til mange gode chancer. Forsvaret stod godt, og Vemb blev holdt nede på 7 scoringer i 1. halvleg.
Ved pausen var Struer bagud 2-7.
2. halvleg blev også en hård kamp for pigerne, efterhånden som kræfterne begyndte at slippe op. Dog fightede pigerne igen forbilledligt, og fik spillet en helt acceptabel 2. halvleg. Resultatet af 2. halvleg blev 9-5 til Vemb, og Struer pigerne måtte tage fra Vemb med et nederlag på 7-16.

Pigerne kan være stolte af indsatsen under svære betingelser.

Målscorere for Struer: Emma Rasborg 6 og Andrea Birk 1

Holdet bestod af: Thea Sørensen, Helena de Sivry, Jasmin Canute, Wenche Würtz, Emma Rasborg, Andrea Birk og Dea Stenvang