Arbejdssejr på udebane

Onsdag aften var et afbudsramt U10 pige hold på udebane mod Herning.

Struer pigerne lavede mange tekniske fejl i hele 1. halvleg, men kæmpede i vanlig stil i både forsvar og angreb. De tekniske fejl betød, at Struer hele tiden var et skridt bagved de Herning. På trods af de tekniske fejl, kom Struer til mange kvalificerede chancer, som desværre blev misbrugt. Ved pausen var Struer bagud 5-6.

Fra 2. halvlegs start kom Signe Birk på mål, og hun lukkede helt af i målet, med mange flotte redninger, reddet straffekast, samtidigt med at forsvaret fik tacklet de hurtige Herning spillere bedre.

I angrebet blev spillet sat bedre op, og Struer kunne stille og roligt trække fra.

2. halvleg blev vundet med 5-1, og Struer kunne forlade banen med en sejr på 10-7.

En flot indsats af pigerne, hvor de kæmpede i hele kampen. Specielt i 2. halvleg viste pigerne karakter, og lukkede kampen da chancen bød sig.

Målscorere for Struer: Laura Linde Pedersen 6, Sofie Mygh 2, Caroline Jahnsen 1 og Thea Skovsbjerg 1

Holdet bestod af: Signe Birk, Laura Linde Pedersen, Sofie Mygh, Annabell Jørgensen, Caroline Jahnsen, Sara Gammelgaard og Thea Skovsbjerg.