U14 piger videre i Elite Cup

torsdag den 30/10 skullle u 14 pige 1 spille elite cup kamp ude mod Lemvig der spiller i 2 div. men der stod lidt mere på spil end bare sejren i kampen da nogle af struer pigerne spiller fodbold i netop lemvig så der var også lidt håneret på spil når de starter fodbolden op igen :-)

Pigerne starter lidt lidt nervøst både i forsvart men også i angrebet, men de for stille og roligt styr på forsvaret pigerne dækker en rigtig flot  op de første 25 min samt de store chancer lemvig kommer til dem tager helene sig af med mange rigtig flotte redninger.
I angrebet har pigerne det lidt svært da Lemvig dækker meget offensivt og det tager lidt tid inden vi for løst det, en af dem der løser den opgave rigtig flot er anna høgh som kommer til rigtig mange gode afslutninger. struer pigerne går til pause og føre 8-6.
I pausen snakker vi om at vi at vi bare skal blive ved med at løbe da lemvig pigerne ser en smulle trætte ud.
Efter pausen starter pigerne rigtig godt og vi for scoret nogle hurtig kontra mål og øger afstanden til lemvig. vi prøver lidt af med to streg spiller hvilket ikke helt lykkes så  lemvig henter lidt ind på os i den periode, men pigerne holder hovedet koldt og dækker stadig rigtig godt op hvilket gør det svært for lemvig at komme til afslutntinger.  i denne kamp spiller vores fløje en rigtig god kamp og kommer til rigtig mange afslutninger og mål. pigerne vinder kampen 19-13 og er der med klar til 2 runde i elite cuppen. en stor ros til hele holdet der igen viser vi er på rette vej.
Weekenden stod på en velfortjent friweekend, inden den står på hjemmekamp søndag den 9/11 mod ikast 2 hvilket kan blive en kamp der kan blive afgørende om pigerne skal spille 1 div efter jul så vi håber mange vil komme i hallen søndag den 9/11 og støtte pigerne