Super kamp af U10 hold 2 trods nederlag

Søndag den 30 nov, gik turen til Tvis med U10 drenge hold 2.På trods af at SFH drengene kun var afsted med 6 spillere, var drengene tændte og klar til kamp.Første halvleg var præget af hurtigt spil og stærke forsvar i begge ender. SFH drengene kom til noglegode og sikre afslutninger, men måtte gå til halvleg med 9-4 til Tvis. Kun 7 min inde i anden halvleg var stillingen 9-9, og man må sige at SFH drengene var tilbage i kampen. Med nogle flotte og meget velspillet angreb og et meget stærkt forsvar, slap Tvis afsted med to hurtige mål kun to min før tid.Her kunne SFH drengene ikke nå sejren og kampen sluttede 15-17 til Tvis. Der blev leveret en kamp, med spænding lige til sidste fløjt fra begge hold.Der er stor ros til hele holdet , for en fremragende præstation og en utrolig fightervilje fra alle spillere. Holdet bestod af : Sylvester, Laurits, Oliver, Rasmus, Frederik og Tobias.