U14 piger 2 tabte en lige kamp til HH90

Struer FH U14 piger var på besøg i Holstebro søndag eftermiddag.
Kampen tegnede på forhånd til at blive en lige affære. Struer pigerne var fra kampens start klar, og fik afvist Holstebros piger i forsvaret. Når Holstebro endeligt kom til afslutning stod Thea Sørensen i vejen, og tog bl.a. 3 straffekast.
I angrebet kom Struer til gode afslutning, og var igennem hele første halvleg et mål eller 2 foran Holstebro. Ved pausen førte Struer 6-5.
Fra 2. halvlegs start fik Struer meget sværere ved at spille sig igennem Holstebros offensive forsvar, hvilket betød boldtab og tekniske fejl. Holstebro vandt en periode på 10 minutter med 8-1, og Struer var pludseligt bagud med 7 mål.

På god moral og fight, fik Struer spist af forspringet til sidst, men måtte forlade banen med et nederlag på 10-14. Struers piger viser virkeligt godt spil i perioder, og så snart koncentrationen kan holdes i 2x20 minutter, så kommer den første sejr.

Holdet bestod af: Thea Sørensen, Thea Anker, Andrea Birk, Dea Stenvang, Jasmin Canute, Wenche Würtz, Emma Borup, Emma Rasborg og Maria Thorup