1 point og puljesejr til U10 drenge

Der var lagt op til en spændende kamp for U10 drengene søndag formiddag i Struer hallen.
Holdet skulle spille mod Herning/Gullestrup, som man tabte til i holdenes første møde. Herning/Gullestrup var også det eneste hold, der kunne forhindre Struer FH i at snuppe 1. pladsen og puljesejren.

Struer FH kom rigtig godt fra start, men det var småt med scoringer i starten af kampen. Mathias scorede 3 flotte mål i de første 13 minutter, og Eskild supplerede med et mål efter 14 minutter. Holdet var herefter foran 4-0, da Lucas tog alle de skud, der kom fra Herning holdet. Resten af halvlegen fik Struer FH lidt problemer. Herning/Gullestrup fik gang i deres fodfinter og fik Struer holdet på hælene. Herning scorede de næste 5 mål, indne Mathias fik udlignet kort før pause fløjtet.

2. halvleg blev rigtig spændende for både spillere, trænere og tilskuere. De to hold skiftedes til at score. Struer forsvaret kæmpede rigtig godt, og forsøgte at dæmme op, for de fodrappe Herning spillere.
I den anden ende af banen, forsøgte Struer at spille sig igennem et offensivt forsvar. Det var ikke alt, der lykkedes for Struer, og holdet blev presset til at lave nogle tekniske fejl. Selvom der blev lavet fejl, og bolde blev tabt, kæmpede hele holdet for at hive sejren i land.
Spændingen blev bevaret indtil de sidste sekunder af kampen. Efter at Struer havde bragt sig foran 11-10, lykkedes det for Herning at udligne.
Herning havde også chancen for at socre det afgørende mål, men Lucas stod flot i målet. Struer FH fik det sidste angreb, men holdet måtte nøjes med det ene point.
På trods af en flot fight af alle spillere, var der skuffelse hos Struer spillerne over ,at det ikke var blevet til sejr.

Efter noget forvirring i omklædningsrummet, hvor den store regnemaskine var fremme, kunne holdet konstatere, at puljesejren var hjemme.
Rigtig godt gået af drengene, der slutter sæsonen af på søndag med en udebanekamp mod søndagens modstander Herning/Gullestrup. Denne kamp får dog kun betydning for om herning skal slutte som nummer 2 eller 3.