Flot kamp trods nederlag, Struer FH's U12 piger 2 spillede mod Holstebro

Søndag den 14. december spillede U12 piger 2 i Idrætscenter Vest.

Struerpigerne kom noget stille fra start og i 1. halvleg var stillingen 10-4 til Holstebro. Struerpigerne var lidt langsomme i forsvar og målvogter Maria Bjørk gjorde hvad hun kunne.
I den anden ende af banen var der også mange gode forsøg, hvor Frederikke, lagde op til Sonja og Anika på hver sin back.
Cecilie stod på stregen og ventede på indspil men var godt dækket op af Holstebropigerne.
Fløjene, Sara og Lærke havde nogle forsøg og indspil, men Holstebroforsvaret holdt godt.

Anden halvleg startede med et brag, Frederikke styrede spillet klogt, Anika på langskud, Sonjas gennembrud, Cecilies skud fra stregen og Lærkes og Saras fløjskud og de kom på 10 -8 og så 13-11.
Holstebro kom så bedre ind i kampen og scorede de sidste fire mål i streg og kampen sluttede 17-11.

En rigtig god kamp, pigerne stod sammen og var lige ved at udligne.

Holdet bestod af: Frederikke, Lærke, Cecilie, Sara, Sonja, Anika og Maria Bjørk.