U10 piger tabte lokalopgør

Struer pigerne tog torsdag aften imod Resen i et vaskeægte lokalopgør. De 2 hold spiller normalt helt tætte kampe, og det var igen tilfældet torsdag aften.

Begge hold havde meget svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, da begge forsvar stod godt, og tog godt fat. Resen spillede med offensivt forsvar, og det havde Struer meget svært ved at omstille sig til. Stillingen igennem hele 1. halvleg næsten lige, og ved pausen stod der 3-3 på måltavlen.
Begge hold havde svært ved at score i 2. halvleg, og langt inde i halvlegen var stillingen stadig 3-3. Struer kom til mange fine chancer, men afslutningerne manglede generelt kvalitet. Skudene kom for langt ude fra, ligesom de helt åbne chancer blev misbrugt på stolperne og på den gode Resen keeper.
I forsvaret kæmpede Struer pigerne ufortrødent, men Resen kom med få minutter igen foran med 2 mål til 5-3. Struer fik reduceret til 5-4 og var lige ved at stjæle bolden til sidst, men resultatet blev 5-4 til Resen. Et ærgerligt og unødvendigt nederlag til Struer pigerne.

Kampen viste hvad der skal arbejdes med til træning i den kommende tid. Indstillingen og fighterviljen, den har pigerne. Nu skal der bare scores nogle flere mål.

Holdet bestod torsdag aften af: Sofie Mygh, Lærke Buurgaard Holgersen, Caroline Jahnsen, Signe Birk, Laura Linde Pedersen, Thea Skovsbjerg og Emma Balle.