U10 drenge A kæmpede flot

U10 drenge A skulle søndag eftermiddag forsøge at besejre HK68 fra Thyborøn på udebane.

Thyborøn startede første angreb ved at score på gennembrud, og det var de dygtige til gennem hele kampen.
Struer holdet har trænet en del i at få mere fart på angrebsspillet, og det lykkedes til dels i dag. Når bagspillerne kom i løb, resulterede skuddene som regel i mål.
I forsvaret forsøgte drengene efter bedste evne, at få tacklet af, på de gennembrudsstærke drenge og piger fra HK68. De to hold fulgtes ad til 2-2, men så fik HK68 skabt et lille hul, inden Sylvester Holst Hansen fik reduceret til 3-4. Struer havde lidt svært ved at komme tæt på Thyborøn forsvaret og få afsluttet, så HK68 kunne trods en velspillende Lucas i målet udbygge føringen. Ved pausen var Struer FH bagud 8-5.
Billedet var det samme i anden halvleg. Lucas holdte HK68 fra at score i 10 minutter, men i den modsatte ende ville bolden ikke rigtig i mål. Stolpe og overligger var heller ikke med holdet i denen fase af kampen.
Spillerne kæmpede super flot hele kampen igennem og fik i perioder rigtig flot dækket op i forsvaret. Desværre var det ikke nok til en sejr i dag, så Struer FH tabte kampen 18-12.
De to hold mødes igen på søndag i Struer hallen - her går vi benhårdt efter revanche.