U10 drenge A kæmpede sig til point

En uge efter, at Struer FH's U10 drenge A havde mødt HK68 Thyborøn på udebane, skulle holde forsøge at få revanche på hjemmebane.
Det lykkedes næsten - men det ene point blev fejret som en sejr.

De to hold står rigtig godt til hinanden. HK68 har nogle rigtig dygtige gennembrudsspillere, og Struer FH har efterhånden fået lært at stå rigtig flot i forsvaret. Kampen blev ledet af en rigtig dygtig dommer, der tillod, at de to hold fik lov at tackle hinanden - og det skabte en rigtig velspillet og spændende kamp.
Struer FH bragte sig foran 1-0, men resten af kampen, var det desværre HK68 der var i teten. Ved stillingen 2-2 begyndte HK68 at trække fra og udbyggede stille og rolig føringen.

Ved halvleg var Struer drengene bagud med 7-11, men havde bestemt ikke opgivet håbet om at hive sejren i land.
HK68 startede målscoringen i 2. halvleg og bragt sig foran med 5. Mathias Gregersen reducerede til 8-12 og det var begyndelsen til en rigtig god periode for Struer FH.
Lucas Lauridsen diskede op med nogle gode redninger, godt hjulpet af et stærkt spillende Struer forsvar. Anført af Mads Johannesen i midterforsvaret fik spillerne tacklet godt af - og fik virkelig vist, at de har lært at tage fat. Jonas Thomsen Pedersen scorede til 9-12. Målet blev skabt efter et indøb fra Jonas, hvor Oskar Brink Svendsen med stort overblik får spillet Jonas fri på stregen.
Senere i halvlegen bryder Oskar selv igennem fra backen og scorer et flot mål, og der er nu kun et mål op.
Med 8½ minut tilbage af kampen får Sylvester Holst Hansen udlignet til stillingen 14-14. Kampen er igen helt åben. De næste fire minutter bliver en rigtig stillingskrig, inden HK68 kommer igennem til scoring to gange. Eskild Nielsen og Mathias Gregersen sikrer udligning til 16-16. Udeholdet slipper igennem til scoring inden Struer med 10 sekunder igen får kæmpet sig igennem til scoring. Kampen slutter 17-17 og SFH drengene kan fejre et fortjent point, der var belønningen for rigtig hårdt arbejde og en flot kamp af alle mand.
Holdet denne søndag bestod af: Mathias Gregersen, Eskild Nielsen, Jonas Thomsen Pedersen, Oskar Brink Svendsen, Sylvester Holst Hansen, Mads Johannesen, Lucas Lauridsen og Simon Frederickson.
Søndag spiller holdet den sidste turneringskamp, hvorefter vi begynder at glæde os til Svane Cup i starten af april.