Struer-Resen Håndbold tog endnu et skridt

Tirsdag aften blev der spillet en vigtig kamp i jyllandsserien mellem Struer-Resen Håndbold og TØK 2000 Klim. Kunne SRH vinde kampen, ville de allerede have skabt et godt hul i toppen af rækken.

SRH skulle forsøge, at få især angrebsspillet til at hænge bedre sammen end i rundens første kamp.
Opgaven blev løst flot. Der var mere fart i spillet, og der var meget mere kvalitet i afslutningerne, selvom der stadig blev brændt lige i overkanten. SRH kunne gå til pause foran 13-9 efter en godkendt 1. halvleg.

SRH kom ud fra pausen med klart mest fart og gnist, og fik trykket Klim godt i kontrafasen. Hjemmeholdet fik dermed  bragt sig foran 18-11. Klim gik frem i et mere offensivt forsvar,  der betød, at der sneg sig et par fejl ind i SRH angrebet. Fejlene blev straffet af et godt kæmpende Klim hold, der kom lidt tilbage i kampen igen.
Kampen endte med en SRH sejr på 27-22, i en kamp hvor målmand Linda Rasmussen igen leverede en god kamp. Samidig fik de spillere, der ikke helt havde ramt niveauet med Haverselv taget revanche.

Træner Kim Laursen var efter kampen temmelig godt tilfreds med holdets indsats, selvom han mener, at der stadig er mere at hente for holdet. Det kan passende komme på lørdag, hvor pigerne spiller en ny vigtig kamp. Her møder Struer-Resen Håndbold Thisted på udebane kl. 19.30