Sikker sejr i pokalen til SRH damer

Struer-Resen Håndbolds damer er sikkert videre til 2. Runde af landspokalturneringen. I første runde blev det til en sejr på 34-15 over ørum.
SRH startede ellers kampen sløvt de første 10 minutter af kampen. Ved stillingen 4-4 kom der styr på spillet og spændingen kampens udfald forduftede. 15-7 ved halvleg og det overlegne spil forsatte efter pausen. Forsvaret stod godt og det gav mulighed for en del kontra mål. Stor ros til spillerne for at forsætte med at trykke på efterhånden som føringen blev større.
Helt fortjent blev det til en storsejr på 34-15. Der var blevet plads til 4 debutanter på holdet i forhold til sidste sæson. Kathrine Nørregaard i målet, der stod en godkendt kamp i de 20 minutter hun fik på banen. Rikke Hvidbjerg og Line Hansen, som begge er faldet godt ind på holdet og gjorde en rigtig god figur. Der var generelt roser til hele holdet for en fin kamp, som viste, at Struer-Resen håndbold så småt er ved at være klar til sæsonstart