Serie 2 herre vandt oprykningskampen mod NSK Kunderup 32-26

Lørdag tog serie 2 herre afsted til den sidste kamp i sæsonen hvor en sejr kunne sende holdet i serie 1.
Vi var uden vores normale træner så ansvaret var delt ud på holdet som fra start satte sig hårdt på opgøret og bragte sig foran med 3 - 4 mål, et forspring hjemmeholdet aldrig fik hentet især pga. vores fantastiske 3-2-1 forsvar med en formidabelt stærkt spillende Emil Hansen i Struer/Resen målet, vi gik til pause med en føring på 16 - 12.
I pausen blev det aftalt at vi ville give fuld gas fra starten af anden halvlegs start og få lukket kampen og det fik hjemmeholdet at føle Struer/Resen mandskabet spillede her 15 minutter med bold i "Champagne" klasse og bragte sig i front med 10 - 11 mål og bevidste det er fuldt fortjent at oprykningen ender hos os. Godt gået alle mand. Mads Gosvig blev efterfølger kåret som kampens spiller.