U10 drenge tabte til nr. 1 i puljen

U10 drenge A var søndag formiddag oppe mod et rigtig velspillende Lemvig hold.
Lemvig havde inden kampen maksimum point, og det havde de desværre også efter sidste slutfløjt.

Struer drengene kæmpede dog rigtig godt for sagen, godt hjulpet af en god speaker, der sørgede for at spille musik og råbe målscorere op.
Struer FH kom foran 1-0 og der gik 6 minutter inden Lemvig fik sat den første scoring ind. Lucas stod en rigtig god kamp og stod i vejen for rigtige mange afslutninger fra udeholdet.
Da Lemvig først havde fået hul på bylden, gik det desværre lidt stærkt. Struer FH kom bagud 7-1 før Simon og Mathias fik reduceret til 3-7.
Ved halvleg var Struer Fh bagud med 6 mål, men drengene kæmpede sig godt ind i kampen i 2. havleg. På et tidspunkt var Lemvigs føring nede på 3 mål, men det endte med en sikker sejr til Lemvig på 17-9.
Struer drengene havde stor ære af kampen og specielt i forsvaret kunne man se at drengene har lært at flytte fødderne. Desværre var det ikke nok mod rækkens bedste hold.