Serier 1 damer: Struer FH - KLG håndbold 18-36 (5-18)

Det er da et nederlag der er til at forstå, men stort set samtlige af hjemmeholdets spillere havde en off-day. I de første 20 minutter af 1. halvleg, bliver samtlige af Struer fh's brændte chancer og tekniske fejl, straffet med nogle meget kvalificerede hurtige opløb, som gav mål hver gang. Men de sidste 5 minutter af halvlegen får hjemmeholdet lidt mere tålmodighed i angrebsspillet, får afsluttet lidt bedre og kommer bedre med hjem, så KLG ikke kommer til helt så mange hurtige opløb. I anden halvleg arbejder hjemmeholdet videre med takterne fra første halvleg og kampen bliver mere jævnbyrdig (13-18 i anden halvleg), KLG håndbold kommer stadig til nogle få hurtige opløbsmål, og det store forspring, som de havde opbygget i første halvleg, kunne Struer fh ikke gøre ret meget ved.