Serie 1 damer: Struer Fh - Ikast KFUM 14-15 (5 - 5)

Øv, Øv og Øv. Den fornemmelse sad hele holdet med efter kampen.
Første halvleg var en tæt målfattig affære. Ingen af holdene formodede at åbne modstandernes forsvar.
5 - 5 lød cifrene ved halvleg.
Vi kommer godt fra start i efter pausen. Efter 10 minutter er vi foran 10 - 7.
Dette forspring får de hentet, men i løbet af de næste 10 minutter sker det igen, og vi bliver atter indhentet.
Med 40 sekunder igen og stillingen 14 - 14, får vi bolden. Går ned og med 20 sekunder misser vi en stor oplagt mulighed. De løber kontra og scorer med 10 sekunder igen.
Øv, Øv og Øv
Vi må lære af vores fejl, og her havde vi minimum 1 point i vores hænder, men mister det i de sidste sekunder.
Et godt kæmpende mandskab, der trods 3 afbud, stod distancen i 59 minutter og 40 sekunder.
Vi sad efter kampen med en følelse af at have mistet en evt. sejr, og en følelse af at på dagen ikke at have haft dommernes gunst.