Flot sejr i svær udekamp

Struer FH´s U10 piger skulle på en svær opgave ude mod Lemvig, de tog lidt nervøse fra Struer, fordi de viste at de skulle vinde de to sidste kampe, for at kvalificere sig til Kredsmesterskabet d. 11 April i Tarm, og på papiret er Lemvig klart det stærkeste hold af de to sidste modstander.

Kampen starter jævnbyrdigt og efter 5 min. spil udligner Struer til 1-1 på mål af Emma Madsen og der efter kom Struer aldrig bagud mere i denne kamp, og dette skyllets et rigtig godt forsvarsspil og en utrolig stærk målvogter i Helene Gaun. Struer går til pausen med en føring på 6-4.

Struer starter anden halvleg lige så koncentreret og opsatte som starten af kampen, igen med et rigtig godt forsvar, og med nogle rigtig gode kontra angreb, flotte hopskud, fløj mål, og to rigtig gode opsamlinger efter skud på mål, som også ender med scoring.