U10 piger B: En godkendt indsats trods nederlag

U-10 Pige B Holstebro Håndb.90 - Struer FH 14-3 (8-0)

Efter torsdagens sejer på 7-6 over Hjerm FIF ventede der lørdag Struer FH´s U10 piger B en stærk modstander i Idræts Center Vest. Pigerne var allerede før kampen klar over, at det ville blive svært mod HH90.
Struer lagde godt ud med et flot skudforsøg fra Ditte Kvistgaard, men det var HH90, der efter 3 minutters spil bragte sig foran 1-0. Det blev til flere gode forsøg fra både Ditte Kvistgaard og Karoline Lund, men det var svært at komme igennem HH90´s forsvar og forbi deres velspillende målmand. Efter 14 minutters spil, fik Struer tilkendt et straffekast, som Karoline Lund selv forsøgte at omsætte til mål. På trods af et velplaceret skud, viste måltavlen desværre stadig 7-0. Minuttet efter forsøgte Emma Madsen sig med et flot hopskud. Halvlegens sidste 4 minutter forblev målløse, så HH90 kunne på til pause med en føring på 8-0.
Struer kom væsentligt bedre ind i kampen i 2. halvleg. Forsvaret fik lukket hullerne, og gik helt anderledes fysisk ind i taklingerne, ligesom Helene Gaun i Struers mål havde mange flotte redninger. Efter 6 minutters spil lykkedes det Struers Ditte Kvistgaard at reducere til 9-1 med et flot underhåndsskud. Josefine Pasma og Katrine Nielsen fulgte kort efter op med gode forsøg, som desværre begge blev afværget at HH90´s målmand. Efter et hvil på bænken blev Karoline Lund sendt ud på højre fløjen. Det skulle vise sig at være en rigtig disposition, da hun næsten øjeblikkelig kunne reducere til 12-2. Kort efter var det igen Karoline Lund, der fra fløjen reducerede yderligt til 12-3. Resten af kampen var meget jævnbyrdig og bød på gode forsøg fra SFH´s Helena Chistensen og Amanda Overgaard.
På trods af slutresultatet 14-3 til HH90, præsterede Struer´s piger en godkendt indsats mod en teknisk dygtig modstander. Kampen indeholdt mange gode momenter, som tegner godt for sæsonen 2010.