U14 piger klar til 2. division

En lidt nervepirrende kamp at skulle ind til i dag for Struer FH's U14 pigers 1. hold.
Pigerne fra Struer kunne i dag nøjes med en uafgjort kamp, vinde puljen og dermed sikre sig en plads i 2. division efter jul. Årets sidste og afgørende kamp blev spillet mod Aulum HK.

Det var et lidt nervøst og spændt Struer hold, der gik på banen. Der bliver i starten af 1. halvleg lavet en del tekniske fejl, og Aulum HK kommer hurtigt foran 1-3. Struer kommer til skud, dog tager Aulums målmand og stolperne fra. Heldigvis er Struers piger, ikke et hold der giver op, selvom der ikke scores på chancerne. Og måske får Struer endda styr på nerverne, for nu bliver bolden også placeret bolden godt ind i målet. Struer udlignered 4-4 og resten af 1. halvleg følges holdene ad. Halvlegen slutter 6-5 til Struer.

2. halvleg starter som 1. halvleg sluttede. Men nu begynder Camilla Byskov og Mathilde Overgård at træde ekstra meget i karakter med flotte mål, som blandet bliver assistet fra Struers centerspillere.
Elisabeth Jakobsen er efterhånden også mere og mere sikker inde på sin pind i målet, bag et super robust forsvar. Aulum HK får kun scoret 4 mål i 2. halvleg, Struer kommer til kontramulighederne og får hentet en sikker sejr hjem på 14-9.