Flot sejr til U10 piger B

Struer FH – HH90 8-4
Struers U10 piger B spillede søndag, hvor de tog imod HH90. SFH manglede den stærke bagspiller Helena Christensen, men alligevel var det et overlegent Struerhold. Dog var det HH90, der først kom foran, men Emma Madsen udlignede kort efter på et flot hopskud. Kort efter bragte Karoline Lund Struer foran, og det var også hende, der gjorde det til 3-1 efter flot sammenspil med Emma Madsen. Amanda havde nogle flotte forsøg fra backen, mens Katrine Nielsen og Josefine Pasma lavede fine indløb, der gav god plads til skud udefra. Det var dog HH90, der først fik held af det med en scoring mod Helene Gaun, der ellers stod fremragende i målet. Emma Madsen bragte atter  Struer foran på et hopskud, hvorefter scoringerne gik lidt i stå. Kort før pausen fik Karoline Lund en friløber og satte bolden køligt ind bag Holstebros målmand.
Struer sad helt på kampen i 2. halvleg. Sille Lyhne og Emma Carlsson havde nogle gode forsøg, men desværre uden held. Karoline Lund var helt i hopla og scorede kampens sidste 3 mål på flotte gennembrud. Flot kæmpet og tillykke med sejren!