U10 Piger: Tjørring – Struer FH 13-6

Struer dygtige piger spillede søndag deres første turneringskamp mod Tjørring. Pigerne spillede en rigtig flot kamp, hvor alle kæmpede godt.  Tjørring kom hurtigt foran med et par mål, men Karoline lavede et flot gennembrud og scorede, og kampen var godt i gang.
Struer havde et rigtigt flot forsvar og Katrine havde nogle fine redninger på mål. Helena, Sille Stenvang, Line og Sille Lyhne havde alle nogle gode skudforsøg, men i 1. halvleg var det Karoline, der efter gode gennembrud fik scoret 3 flotte mål. Stillingen til halvleg var 6-3 til Tjørring.
I 2. Halvleg kæmpede Struer pigerne stadig godt Helena fik scoret et flot mål, ligeledes gjorde Line og Karoline. Josefine stod i målet i 2. halveg og havde flere gode redninger. Struer fik tilkæmpet sig 3 straffekast, men havde desværre ikke held mod Tjørrings målmand. Kampen var bestemt mere lige end resultatet viser, og en god turneringsstart for Struer FH.