U12 drenge: Mejrup-Hvam 2 - Struer FH 15-21

Så gik turneringen i gang for Struer FH`s U12 håndbolddrenge. De spillede i weekenden ude mod Mejrup-Hvam 2 og vandt 21-15.

Mejrup Hvam`s drenge lagde hårdt ud. De var kvikke på benene, havde nogle gode afleveringer til stregen og da Struer var lidt febrilske , havde huller i forsvaret og missede nogle oplagte afleveringer betød det at Mejrup-Hvam hurtigt var foran med 3 mål. Det var tydeligt, at Struer-drengene lige skulle  finde sig selv og hinanden på banen. Heldigvis fandt de rimeligt hurtigt rytmen og fik hul på scoringerne. Mads Zobbe var den første, der viste vejen frem og scorede det første mål for Struer. Peter Engtorp havde nogle gode indspil til stregen Sebastian Nielsen, hvilket resulterede i flere gode mål. Efterhånden som  1. Halvleg skred frem, fik Struer mere og mere greb i forsvarsspillet. Hullerne blev lukket godt, der blev snakket sammen og der blev derfor plads til flere gode kontraangreb. Der var fint tempo i angrebsspillet fra begge sider. Holdene fulgtes ad til halvlegen hvor stillingen var 9-8 til Struer efter  en del gode redninger af målmanden Jonas Nielsen.

Også i 2. Halvleg lagde Mejrup-Hvam drengene hurtigt ud og fik scoret et par hurtige mål. Struer kæmpede bravt i forsvaret. Mejrup-Hvam fik tilkendt straffekast, men målmand Jonas Nielsen reddede. Struer fik udvist en spiller og Mejrup-Hvam dækkede Peter Engtorp op. Så gik udvisningerne til den anden side og Mejrup Hvam var i undertal med 2 spillere. Det betød at Struer kom foran med et par mål bl.a. et rigtigt godt mål scoret på direkte frikast af Mads Zobbe. Struer skiftede målmand midt inde i 2. Halvleg. Sebastian Nielsen kom på mål og også han havde mange gode redninger. Mejrup fik tildelt et par straffekast men misbrugte chancerne – hvorimod Struer scorede på de fleste.  13 min. Inde i 2. Halvleg var Struer foran 15-12. De kæmpede over hele banen, smed sig efter boldene, dækkede op i forsvaret og scorede på deres chancer. Grundet det gode forsvarsspil var der flere gode kontraløb. Mathias Thomsen scorede ved et lop over målmanden på et af disse kontraløb. Der var gennem hele kampen en gejst og hold ånd på holdet. Alle drenge kæmpede det bedste de havde lært og også derfor måtte Mejrup-Hvam give op halvvejs inde i 2. Halvleg. Struer vandt kampen 21-15.

Målene blev scoret af: Peter Engtorp 6, Mads Zobbe 5, Sebastian Nielsen 3, Mathias Thomsen 2, Nicklas Nørgaard 2, Anikash Devasakayam 1, Mads Primdahl 1 og Christian Madsen 1. Målmand Jonas Nielsen havde 12 redninger og Sebastian Nielsen 3 meget store redninger.