U10 piger: GNIK - Struer FH 2 18-6 (11-4)

Struers U10 piger skulle i torsdags spille turneringens første kamp, og forventningerne var store mod Gudum/Nr. Nissum. Efter kun 45 sek. havde Line Pedersen kvitteret med den første scoring af mange. Struer spillede en god kamp, og med en forrygende Line P. på fløjen, som scorede 5 mål i træk, var kampen godt i gang. Begge hold var jævnbyrdige, indtil hjemmeholdet begyndte at have 2 piger liggende langt fremme. Det ødelagde desværre noget af kampen, og med flere fejlafleveringer fra Struer med deraf kontraløb til følge, var halvlegsresultatet 11-4 til GNIK.
I 2. halvleg havde Struer skiftet målmand, og Emma C. havde flere gode redninger. Forsvaret kæmpede fortsat bravt, men hjemmeholdet blev ved med at "fiske" og langsomt blev spændingen trukket ud af kampen. Christina havde flere gode gennembrud med skudforsøg, men ramte desværre ikke målet. Line P. og Katja scorede hver 1. En god start for Struers piger, som i flere perioder af kampen spillede lige op mod GNIK.