U10 piger C: Mejrup/Hvam – Struer FH2 4-2

U10 pigernes første kamp i C-rækken bød på besøg i Mejrup. Det var et noget afbudssvækket hold, der var af sted, og pigerne måtte kæmpe uden udskiftere.
Struer kom dog godt fra start og hurtigt havde Kirstine scoret det første mål efter en flot fodfinte. Kort efter var det Cecilie, der scorede et flot mål, hvor hun tog chancen udefra. Struerpigerne dækkede flot op i forsvaret. De pressede Mejrup godt og havde godt styr på indspil og parader.
Det lykkedes dog Mejrup at få 2 mål sidst i 1. første halvleg og stillingen i pausen var 2-2.
I 2. halvleg løb Struer efterhånden tør for kræfter. De kæmpede dog fortsat godt og havde mange flotte indspil til Katrine, men desværre var der ikke held med at få bolden over stregen. Struer havde mange gode forsøg, men det var Mejrup der kom foran 3-2. I kampens sidste minutter havde Mejrup helt overtaget, men takket være en fremragende Katja i målet scorede de kun yderligere ét mål til slutresultatet 4-2. Godt kæmpet!