Sejr til Serie 1 damer over Tangsø FS

Struer FH – Tangsø FS 25-13 (11-6)

Torsdag aften skulle Struers serie 1 damer forsætte den gode periode de er inde i, og det kunne de med en sejr over Tangsø. Hjemmeholdet startede kampe godt, men så kom der en periode, hvor udeholdet kom til nogle lette mål. Struer fik strammet grebet igen og kunne helt fortjent gå til pausen med en 11-6 føring. Pausen blev brugt til et par justeringer og det gav pote i 2 halvleg. Kontra spillet kom til at køre bedre end  i 1 halvleg, og det betød nogle nemme og hurtige scoringer. Hjemmeholdets trænere prøvede nogle nye ting i såvel forsvar som angrebet, og det kunne de kun være tilfreds med. Tangsø havde ikke det store at byde mod et velspillede Struer hold, hvor alle kæmpede en god kamp. Hjemmeholdet vandt kampen fortjent 25-13 og er nu med i toppen igen, en ny vigtig kamp venter søndag, hvor HH90 kommer på besøg i Struer. Sidst Struer mødte HH90, der tabte Struer med 10 mål, så der skal kæmpes for en sejr. Damerne håber at se så mange som muligt søndag eftermiddag kl.16,10 til at klappe af hjemmeholdet.

Aftens målscore var, Karina Kloster 6, Trine Kongensgård 5, Helle Abildtrup 3, Louise Adamsen 3, Louise Poulsen 3, Line Ginnerup 2, Sara Lillie 2, Kamilla Schmidt 1