U10 piger spillede uafgjort

Struer FH’s u10 piger pulje 2 spillede søndag formiddag udekamp mod Mejrup Hvam.
1. halvleg bar præg af godt forsvarsspil i begge ender af banen. Halvlegens eneste mål blev scoret efter 6 minutter og var et kanon mål af Mejrup.
Struer FH havde i første halvleg 20 afslutninger uden at få scoret. Skuddene blev sendt afsted langt ude fra, og det gjorde det muligt for Mejrups dygtige målvogter at holde Struer fra at score.
Struer FH’s målvogter Frigg gjorde sit til, med mange flotte redninger, at 1. halvleg sluttede 1-0.

2. halvleg var ligesom 1. halvleg kendetegnet ved et super godt forsvarsspil og angrebsspil med rigtigt mange afslutninger. 9 minutter inde i 2. halvleg scorede Mejrup til 2-0 og mange tilskuere troede, at kampen var afgjort, men Struer FHs piger kæmpede videre. 1 minut efter Mejrups scoring til 2-0 reducerede Emma på et flot mål. Nu troede pigerne for alvor på at få point med hjem fra Mejrup.
Med 4 minutter tilbage af kampen udlignede Emma efter et godt skud på mål, som Mejrups målvogter reddede. Bolden kom ud af feltet, og her stod Emma klar og kunne skyde bolden i et tomt mål, da en fremstormende målvogter ikke kunne nå ud og samle bolden op.

Pigerne skal have stor ros for deres flotte forsvarsspil og tro på, at kampene kan vindes, selvom de er bagud. I dag blev det til en uafgjort på 2-2

Efter 2 x 20 minutter, hvor alle pigerne kæmpede flot og arbejdede sammen som et hold, kan vi kun glæde os til søndag den 6. marts kl.9.00, hvor pigerne skal spille på hjemmebane mod Bøvling.