Landspokal damer

Struer´s damer havde torsdag aften besøg af jyllandsserie holdet fra Ravnstrup KFUM i landspokalen. Udeholdet havde meldt ud at de går efter oprykning til 3 division, så Struer var klar over det var et stærkt hold de skulle møde og det viste det sig også at være, men hjemmeholdet gav aldrig op og gav dem kamp til stregen i store dele af kampen.
Kampen startede i et højt tempo og allerede efter 30 sek. måtte hjemmeholdets Sara Lillie til afkøling i 2 min. Det er første gang at Struer har fået en spiller så tidlig på bænken igen. Efter 3 min var Struer bagud 1-4 og der skulle strammes op i forsvaret og der skulle ydes lidt mere i angrebet. Alt dette lykkes og efter bare 15 min. var stillingen 5-5 og det så meget godt ud for hjemmeholdet, som havde fundet det gode spil frem og takket være den gode opbakning fra de godt 20 tilskuere til dagens kamp. Trods det gode spil, var det Ravnstrup som kunne gå til pausen med en føring på 12-9.
2 halvleg startede udeholdet rigtig godt og det var ligesom om at Struer ikke helt var klar fra start, og efter et kvarter var stillingen 13-18 hvilket var fuld fortjent. Hjemmeholdet kæmpede hele kampe godt og man kunne godt se at Struer manglede lidt mere luft og fysik til at matche udeholdet. Struer havde Winnie Gregersen på mål, som gjorde det godt, selv om det nogle år siden hun sidst har stået på mål. Der skal lyde et kæmpe tak for hjælpen fra holdet, det er skønt når folk træder til i nødens stund. Kampen endte 16-25 til Ravnstrup.