Sejr til Struer-Resen damer i sidste spillerunde

Efter torsdagens pokalkamp skulle Struer-Resen håndbolds damer bevise, at de kunne gøre arbejdet færdigt i den normale turnering. Søndagens kamp var sidste spillerunde, inden puljerne brydes om inden anden runde. Modstanderen var Ørnhøj, der ligger i den tunge ende af serie 1.
Det var fra kampens start tydeligt, at torsdagens kamp sad i benene, så det offensive 5-1 forsvar kom lidt i problemer. Ørnhøj fik et par nemme afslutninger ind over midten uden, at de dog på noget tidspunkt kunne presse SRH. Angrebsspillet havde nemlig ingen problemer med at spille sig til afslutninger, selvom der blev brændt for meget. Struer-Resen gik til pause 15-6. I anden halvleg gik Struer-Resen tilbage i 6-0 forsvar og sammen med 2 rigtig gode målmandspræstationer bliver der lukket helt af. Ørnhøj scorer kun 4 mål i anden halvleg, og Struer-Resen vinder en ny storsejr - denne gang på 27-10 Struer-Resens damer vinder dermed puljen og har 2 point med over til den nye pulje, når turneringen starter igen efter ombrydning.