Struers U14 pige A blev kredsmestre

Med 7 sejre og en enkelt uafgjort turneringskamp, blev Struer FH´s U14 piger en suveræn puljevinder og kunne derfor lørdag drage til Idrætscenter Vest i Holstebro, for at spille om kredsmesterskabet i Jydsk Håndbold Forbunds kreds 3.

Dagens første modstander var Vinding KFUM. Pigerne fra Struer var i den grad klar og satte fra start ekspresfart på kampen. Vinding nåede slet ikke toget og stod måbende tilbage på perronen, da måltavlen viste 8-3 efter de første 15 minutter. Tempoet fortsatte med uformindsket styrke i anden halvleg, hvor resultatet blev udbygget til en 16–6 i Struers favør, altså en imponerende 10-måls sejr til Struer, som kunne blive udslagsgivende ved pointlighed efter de øvrige kampe i puljen.
Den anden af de indledende kampe var mod Rækker Mølle KFUM, som i deres første kamp havde spillet lige op med netop Vinding KFUM, så det lignede endnu en let modstander, men det skulle vise sig at kampen ikke var nogen walkover. Struer spiller nervøst og ukoncentreret og kommer hurtigt bagud 2-1. Hele 1. halvleg kneb det gevaldigt med at trænge igennem et godt spillende Rækker Mølle-forsvar.
Først efter pausen fandt pigerne takterne. Struer målmændene, Wenche Würtz og Helene Gaun, holdt Rækker Mølle fuldstændig fra scoringer resten af kampen, så med kollektiv slid lykkedes det alligevel at hive en sejr på 7-4 i land.
Efter sejr i de to indledende kampe, var Struers piger klar til finalen, hvor modstanderen var Tvis KFUM. Heldigvis var Struer igen tilbage på sporet, så det blev en flot finalekamp mod en værdig modstander.
Det var Struer, der først kom på måltavlen, men efter 7 minutters spil var der udlignet til 2-2. Ved pausen var Struer bagude 3-4, men fik hurtigt udlignet til først 4-4 og derefter 5-5. Med 2 minutter tilbage af kampen lykkedes det Struer-pigerne at bringe sig i font med 7-5, Tvis fik dog pyntet på resultatet med en reducering til slutresultatet 7-6. Resultatet vidner om en spændende finale mellem to meget jævnbyrdige hold.
Dagen sluttede med overrækkelse af gulmedaljer til de dygtige Struer-piger, samt endnu en skindende pokal til skabet i Struer Hallerne.

Struer pigerne har haft en særdeles succesfuld sæson og har spillet sig i finalen i alle de cups og turneringer de har deltaget i. Medaljehøsten tæller 3 sølvmedaljer og nu er samlingen fuldendt med en flot guldmedalje som kredsmester.