Serie 1 damer gjorde det umulige.

Før sæsonens sidste kamp stod serie 1 damer Struer-Resen håndbold med 1½ ben i serie 2 og dermed nedrykning.
For at redde sig i serie 1 skulle hjemmekampen mod GNIF ikke bare vindes - der skulle vindes med mere end 8 mål.

Det var altså et presset hjemmehold, der lagde fra land i Bremdal hallen. Træner Jens Nørgaard havde befalet hurtigt spil og kontraspil, og herudover indprentet i spillerne, at de skulle turde spille spillet.

I starten af kampen scoredei SRH en del mål på godt andet pres, og Marianne Thyme bragte hurtig SRH foran med 2-0. Herefter kom GNIF godt igen, og kom foran med 3-2. Heldigvis var det første og sidste gang, at udeholdet var foran. Stor spil i forsvaret, og godt målmandsspil fra Hanne Galsgård gjorde, at første halvleg var meget lige. GNIF målvogteren havde også en stor dag og afholdte SRH fra at score. SRH gik til pause med en føring på 12-10. En meget lige kamp i første halvleg.

I pausen blev der snakket om, at SRH skulle forsætte det gode spil, og steppe op i forsvaret.
Budskabet tog alle spillere til sig, men trods det kom GNIF op på 12-12 meget hurtigt efter pausen. Derefter stod der håndbold på programmet fra SRH's side. Alle spillere fra Struer-Resen Håndbold tog et fast greb om kampen, og kæmpede som de gode håndboldspillere de er.
Langsomt, men sikkert, kom SRH foran med 4 mål, men blev ramt af en udvisning, som kunne have rystet holdet. Hanne Galsgård viste sig igen som en fortræffelig sikker sidste skanse i målet, og reddede to 100% chancer, hvor GNIF var helt igennem til afslutning. Forsvaret stod fast, styret af Mathilde Nygård med hård hånd.
Da der var 10 min tilbage af kampen, var SRH foran med 6 mål og der var lagt op til en rigtig gyserafslutning. Godt hjulpet af en del tilskuere i hallen bragte Struer-Resen Håndbold sig foran med de livgivende 9 mål.
GNIF kom tilbage i kmapen med 4 minutter tilbage og spændingen var nærmest ulidelig. SRH graede dybt og hentede ekstra ressourcer og med 2 minutter tilbage af kampen, var SRH igen foran med 9.
GNIF lagde et gevaldigt mål mod SRH målet, men igen stod forsvaret og ikke mindst Hanne Galsgård hvor de skulle. I de døende sekunder fik Struer-Resen Håndbold scoret til slutresultatet 24-14.

Hvad der på forhånd havde virket som en umulig mission var lykkedes. SRH havde besejret GNIK med 10 mål og bytter dermed plads med netop GNIF i tabellen.
En stolt træner Jens Nørgård kunne næsten ikke tro på, at spillerne havde løst opgaven. På forhånd havde han tvivlet så meget, at han havde lovet, at løbe afklædt igennem hallen. Det blev ikke til en løbetur i dag, men mon ikke pigerne vil forvente, at træneren holder ord til den kommende afslutningsfest. En afslutningsfest, der pludselig blev betydelig sjovere.